Ebediyete intikalinin 82. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak üzere bir araya geldik. Rektörümüz Prof. Dr. E. Ertuğrul Karsak tarafından Üniversitemiz Saray Yerleşkesinde bulunan Atatürk büstüne çelenk bırakılmasının ardından çalan sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunarak, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve saygıyla bir kez daha andık.

Anma töreninin ardından, Microsoft Teams aracılığıyla çevrimiçi olarak bir konferans düzenlendi. Rektörümüz Prof. Dr. E. Ertuğrul Karsak’ın açılış konuşmasıyla başlayan, Üniversitemiz Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Demirhan Burak Çelik’in “Yüzyılların Ötesine Seslenen İnsancıl Lider Atatürk” konulu konuşmasıyla devam eden konferansa, öğrencilerimiz ile akademik ve idari personelimiz katıldı.

1  2  3